Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 23 januari 2012

Uiltjes, uiltjes en nog eens uiltjes

Ik ben besmet met het uilen-virus :-) Ze zijn gewoon leuk! Dus elke keer als ik ergens een plaatje tegen kom, dan bewaar ik het voor het blog. Zo ook deze:

Pinned Image

Niet al te moeilijke tasjes en heel erg "uil" door de grote ogen en het snaveltje. Als je niet graag zelf wat verzint, dan kun je in deze Etsy-shop patroontjes (engels) vinden: http://www.etsy.com/shop/angelschest 
Ik moet je waarschuwen, hier zie je té veel leuke dingen!!!!

PDF Crochet Pattern Owl Mary Janes Slippers Sizes Preteen to Adult No. 17PDF Pattern Owly sooo Cute earflat hat Boy and Girl Sizes Preemie to 4 Years No. 11


4 opmerkingen:

 1. Whaaaa! Deze zijn geweldig zeg! Wat een vondst!
  Fijn week, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice work! De uilen zijn schattig!
  Binnen enkele dagen zie je uilen in mijn blog! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook zo dol op uilen!!!! Deze zijn wederom schitterend!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig zijn je uilentasjes.
  En de pompoentjes zijn ook mooi.
  Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...