Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 25 januari 2012

Winter ?

Dit ideetje heeft niets met haken en breien te maken, maar ik vond het zo leuk! Als we de weermannen en vrouwen moeten geloven gaat het er toch (een beetje) van komen: het gaat (even) vriezen. Gaan we nou toch nog horror meemaken? Horrortje dan? Afijn, de eerste berichten van ijsbaantjes die volgende week open gaan heb ik al gelezen! Hier in het zuidwesten zal het (helaas) zo'n vaart wel niet lopen - jammer! Alhoewel we vorige jaar toch wel even de meeste sneeuw van het land hadden.

Mocht het nu echt gaan vriezen, dan kun je deze hartjes maken en aan je deur hangen (hopen dat het vriest tot Valentijnsdag!)
Hier gevonden: Poppytalk

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...