Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 28 januari 2012

Wantjes

Het wordt echt koud! Yiehaaa! Heerlijk....
Dus eindelijk mutsen op, dassen en kollen aan en de handschoenen opzoeken.

Hier vond ik prachtige wanten: http://studiomorran.blogspot.com/2011/12/morran-mittens.htmlZijn ze niet prachtig??

Gemaakt op naalden 2½ maar met garen dat normaal op 3½ wordt gebreid, zodat ze lekker stevig en warm worden. Hier ga je direct naar het PDF patroon. In het engels, maar met een prima teltekening! Op het patroon staat niet duidelijk vermeld welke maat het is, dus uitproberen maar...... het past algauw!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...