Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 17 januari 2012

Kansje wagen?

Wil je eens een kansje wagen? Op het blog van Annemarie maak je kans op het boekje "Bloemen breien" als je een reactie achterlaat: http://www.annemarieshaakblog.blogspot.com/2012/01/giveaway.html

En als je er toch bent, kijk dan zeker even op het blog rond - zoveel inspiratie. Eigenlijk ben ik door het blog van Annemarie besmet geraakt en daar heb ik het idee opgepikt om te gaan bloggen. Wat een virus!!

Naast allerlei leuke patronen kun je hier elke zaterdag meedoen met link-your-stuff: je kunt je blog linken en zo ontstaat een geweldige verzameling creativiteit! Op zondag kun je ook nog kiezen welke inzending je het leukst vond in die week. En heb je geen blog: dan ook zeker kijken want je ziet zoveel leuke ideeën bij elkaar, elke week weer. Niet vergeten: ZATERDAG even kijken!

Afgelopen zomer stapte Annemarie zomaar onverwacht onze winkel binnen (Arnemuiden - Delft is niet echt buurtjes), en na een heerlijk spontaan gesprek over haaksels en breisels stapte ze op de fiets (!) om bijna het hele stuk terug te fietsen. Hier vind je haar verslag : http://www.annemarieshaakblog.blogspot.com/2011/08/about-holiday-and-lovely-shop.html

1 opmerking:

  1. Hoi Jeanet,

    Heb ook een gokje gewaagd voor het boekje bloemen breien.Als ik het win mag je het ook gebruiken oh!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...