Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 januari 2012

Bezig

Vandaag ben ik weer "bezig" (nee, niet druk, dat lijkt maar zo!). Gelukkig kwam er een grote doos wol binnen met veel nieuwe voorraad van de Bravo Big, met o.a. fel roze en knal groen, maar eindelijk ook weer aubergine en taupe, dus bijna alle kleuren zijn er weer. En omdat het zo volumineus is zijn de kasten weer helemaal vol!
Miriam had vanmiddag vrij i.v.m. een studiedag van de leerkrachten en ze heeft me heerlijk geholpen. Haar borduurwerkje is al bijna af, en vanmiddag besefte ik maar weer eens hoe groot onze kinderen al worden (en hoe ouder ik word....)


Vandaag liet mijn tante deze prachtige trui zien, echt leuk met het noorse motief:


Het leuke van deze trui is dat het inbreipatroon afkomt van een patroontje van een pannenlap van Drops! Ken je deze nog? http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=725&lang=nl

Da's pas creatief!!


2 opmerkingen:

  1. Ja, je moet er maar opkomen; heeft ze mooi bedacht én uitgevoerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Jeanet! Leuk dat je meedoet met mijn Giveaway. En wat leuk dat je nu een nieuwe blog hebt waar ik je volger kan zijn. Ik was al vaker geweest maar door problemen met mijn browser kon ik telkens geen reactie achterlaten :-( daarom een beetje laat, maar niet minder gemeend: heel veel succes en plezier met je nieuwe blog! Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen