zaterdag 20 november 2021

Damesvest Zierikzee

We kondigden het al een poosje geleden aan en daar is-tie dan! Een super comfortabel, hip-en-origineel, niet-te-versmaden damesvest naar het patroon van de visserstrui van Zierikzee:


Héérlijk, een vest! Aan, uit, open, dicht - al naar gelang mijn temperatuur en opvliegers. Ook niet te dik 😁 - helmaal mijn idee van comfort..... Anja heeft er een prachtig knie-lang exemplaar van gemaakt met lange boorden en brede omslagen op de mouwen. Ook dit vest is gebreid van de LangYarns Jawoll: vormvast, slijtvast, machine wasbaar en verkrijgbaar in een kleurtje of 80.....


Vergis je niet: zo'n patroon is echt niet zo maar uit de mouwen (van van de priemen) geschud. Beschreven in 4 maten, -tig keer uitgehaald, gecorrigeerd, verbeterd, gelezen, getest.... dikke, vette complementen dus voor Anja die van een oude 100-jarige visserstrui zo'n prachtig modern vest weet te maken in een prima patroon. 


Het complete pakket is te bestellen in onze webshop en in de winkel. Voor het gemak te krijgen in 5 kleuren, maar schroom niet om een van de andere kleuren te bestellen (80!). We bestellen je favoriete kleur naar keuze. Wil je alleen het patroon? Kijk dan hier.


*******

Volgende week woensdag zijn we gesloten i.v.m. Dankdag, donderdag staan we weer voor je klaar. 
4 opmerkingen:

 1. Fantastisch mooi!
  Dat ga ik deze winter maken; zoiets zoek ik al een poosje.
  Hoop voor het eind van het jaar mijn slag te slaan in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig vest. Mooie kleur.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees nu op een Belgische site dat breien je uit een coronadip kan tillen. Schijnt o.a. te liggen aan het repetatieve karakter van de handeling en de voldoening na afloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap van haar. Een trui is totaal iets anders dan een vest. Ik ben ook fan van deze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen