Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 30 januari 2012

Hart kussen

Dit kussen staat al jaren (!!) op mijn wensenlijstje om te breien. En nu heb ik het zomaar af, yes!


Benodigdheden:
100 gram Bravo (acryl), 150 Brazilia/Salsa (sprietjesgaren) en naalden 8. Ik breide met een dubbele draad (1 Bravo en 1 Salsa) volgens telpatroon in tricotsteek. Het is beslist niet moeilijk, maar even opletten bij et meerderen en minderen.


Manlief naaide voor mij een binnenkussen met een ritsje en ik vulde het met schuimrubbervlokken.
Nu in Valentijnsrood, maar in elk soort garen en kleur te breien. En ook geweldig voor de meidenkamer!


6 opmerkingen:

 1. Wat een lievertje, heel mooi. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde is: samen werken aan een mooie hartkussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukje Jeanet, en lief dat je man zo meehelpt! Echt een joint-venture dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeanet, nog een bedankje voor de verrassing in de vorm van een mooie kleuren katoenen bol en de centimeter, vriendelijke groeten Roos.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...