Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 16 januari 2012

Sleepy Sarah

Zijn dit geen dropjes?



Deze lieve baby-popjes zijn ontworpen door Mia Zamorah Johnson en het patroontje is gratis verkrijgbaar via Ravelry. http://www.ravelry.com/patterns/library/sleepy-sarah-amigurumi-pattern Voor Ravelry moet je even een account maken en je kunt dan de prachtigste patronen vinden (soms gratis en soms kopen). Voor diegenen die het moeilijk vinden om engelse patronen te lezen: goed nieuws! Op het blog van Charami kun je een Nederlandse vertaling downloaden. http://charaminl.wordpress.com/2012/01/15/vertaling-sleepy-sarah-mia-zamora-johnson/ (overigens erg de moeite waard om verder te kijken op dit blog!)
5 minutes sleepy sarah


6 opmerkingen:

  1. Wat lief Jeanet

    Bedankt voor de link


    groetjes Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatjes zijn dit, en zo leuk in al die verschillende kleurtjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! vooral zo'n rijtje met vrolijke kleuren!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een geweldige popjes! Sleepy Sarah is prachtig en echt heel schattig. Dankjewel voor de link naar het patroon!

    liefs
    Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, wat schattig om ze zo bij elkaar te zien in al die mooie kleurtjes! Ik heb het patroontje al heel lang in mijn map zitten, maar nog nooit gemaakt... nu gaat het wel echt kriebelen! Zal ik er meteen drie maken, voor de a.s. drieling?

    BeantwoordenVerwijderen