Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 16 januari 2012

Sleepy Sarah

Zijn dit geen dropjes?Deze lieve baby-popjes zijn ontworpen door Mia Zamorah Johnson en het patroontje is gratis verkrijgbaar via Ravelry. http://www.ravelry.com/patterns/library/sleepy-sarah-amigurumi-pattern Voor Ravelry moet je even een account maken en je kunt dan de prachtigste patronen vinden (soms gratis en soms kopen). Voor diegenen die het moeilijk vinden om engelse patronen te lezen: goed nieuws! Op het blog van Charami kun je een Nederlandse vertaling downloaden. http://charaminl.wordpress.com/2012/01/15/vertaling-sleepy-sarah-mia-zamora-johnson/ (overigens erg de moeite waard om verder te kijken op dit blog!)
5 minutes sleepy sarah


6 opmerkingen:

 1. Wat lief Jeanet

  Bedankt voor de link


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes zijn dit, en zo leuk in al die verschillende kleurtjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! vooral zo'n rijtje met vrolijke kleuren!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een geweldige popjes! Sleepy Sarah is prachtig en echt heel schattig. Dankjewel voor de link naar het patroon!

  liefs
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat schattig om ze zo bij elkaar te zien in al die mooie kleurtjes! Ik heb het patroontje al heel lang in mijn map zitten, maar nog nooit gemaakt... nu gaat het wel echt kriebelen! Zal ik er meteen drie maken, voor de a.s. drieling?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...