Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 31 januari 2012

Woezel en Pip

Vorige week kreeg ik van die leuke borduurpakketten binnen van Jip en Janneke en Woezel en Pip.



Gisteren was dit leuke duo ook nog in het nieuws! Van de officiële site van Woezel en Pip :

De animatieserie Woezel en Pip is geselecteerd voor de finale van de ‘Prix Jeunesse’, het meest prestigieuze kindertelevisie-festival ter wereld. Uit een aanbod van meer dan driehonderdvijftig inzendingen uit zeventig landen zijn de populairste hondjes van Nederland overeind gebleven.
Woezel en Pip’s aflevering ‘De Tovertuin op z’n kop’ is geselecteerd in de categorie ‘beste kindertelevisie tot en met 6 jaar - fictie’. De uitreiking van de ‘Prix Jeunesse’, die ook wel bekend staat als ‘de Oscars van de kindertelevisie’ vindt plaats in de eerste week van juni 2012 in Munchen.
Woezel en Pip, de animatieserie wordt in Nederland uitgezonden bij KRO Kindertijd en is een co-productie van Dromenjager Media en de KRO in samenwerking met animatiebureau Il Luster.
Kleine kinderen zijn helemaal weg van de avonturen van deze twee. Naast borduren is er nog meer op handwerkgebied te vinden. Op deze site vind je heel veel inbrei-patronen van bekende figuurtjes. Geweldig leuk op een kindertrui! Je kunt de patronen voor 1 euro bestellen bij Telpatroon.


Je vindt hier o.a. Dikkie Dik, Peter Rabbit, Jip en Janneke en Kikker en nog veel meer!


1 opmerking:

  1. Volgens mij deel je graag! Je deelde ons die mooie katoen/centimeter, maar op je blog deel je ook zoveel leuke ideetjes! Bedankt hoor..
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen