Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 31 januari 2012

Woezel en Pip

Vorige week kreeg ik van die leuke borduurpakketten binnen van Jip en Janneke en Woezel en Pip.Gisteren was dit leuke duo ook nog in het nieuws! Van de officiële site van Woezel en Pip :

De animatieserie Woezel en Pip is geselecteerd voor de finale van de ‘Prix Jeunesse’, het meest prestigieuze kindertelevisie-festival ter wereld. Uit een aanbod van meer dan driehonderdvijftig inzendingen uit zeventig landen zijn de populairste hondjes van Nederland overeind gebleven.
Woezel en Pip’s aflevering ‘De Tovertuin op z’n kop’ is geselecteerd in de categorie ‘beste kindertelevisie tot en met 6 jaar - fictie’. De uitreiking van de ‘Prix Jeunesse’, die ook wel bekend staat als ‘de Oscars van de kindertelevisie’ vindt plaats in de eerste week van juni 2012 in Munchen.
Woezel en Pip, de animatieserie wordt in Nederland uitgezonden bij KRO Kindertijd en is een co-productie van Dromenjager Media en de KRO in samenwerking met animatiebureau Il Luster.
Kleine kinderen zijn helemaal weg van de avonturen van deze twee. Naast borduren is er nog meer op handwerkgebied te vinden. Op deze site vind je heel veel inbrei-patronen van bekende figuurtjes. Geweldig leuk op een kindertrui! Je kunt de patronen voor 1 euro bestellen bij Telpatroon.


Je vindt hier o.a. Dikkie Dik, Peter Rabbit, Jip en Janneke en Kikker en nog veel meer!


1 opmerking:

  1. Volgens mij deel je graag! Je deelde ons die mooie katoen/centimeter, maar op je blog deel je ook zoveel leuke ideetjes! Bedankt hoor..
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...