Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 27 januari 2012

Koude voeten

Wat een prachtige dag! En wat jammer dat ik binnen zit! Maar goed, mijn tijd komt nog wel....
Zou het nou dan echt gaan vriezen? Van mij mag het, lekker veel en lekker lang. Maar hier in het zuidwesten zit je daarvoor natuurlijk helemaal niet gunstig, maar we houden moed. Tot nu toe probeer ik het vol te houden om te schaatsen als er natuurijs ligt. Ik vind het wel steeds enger worden, ik ben wel bang om te vallen en iets te breken. Maar ik hoop dat we dit jaar nog een rondje kunnen doen! Niets is gezelliger dan schaatsen op het Oude Gat!


En het liefst met de hele familie (dat is een ruim begrip want het halve dorp is ergens wel familie :-)) en dan komt Oma met chocolademelk en een warme appelflap.....

Het zou toch zo leuk zijn......

Om alvast in de stemming te komen zijn hier een paar heerlijk warm pantoffels: Gemaakt door Mineke http://minekeswerkjes.blogspot.com/2011/12/op-de-valreep.html Ze haalde het patroon van Drops: http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=37&lang=nl Deze kunnen nog wel af van het weekend!6 opmerkingen:

 1. Oh, Jeanet, wat ziet dat er ontzettend gezellig uit. Ik hoop voor je dat je nog op natuurijs terecht gaat komen. Het vooruitzicht van chocolademelk en een WARME appelflap is wel heel aanlokkelijk.
  En daarna inderdaad met warme sloffen voor de kachel...

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja...., kwam je wens maar uit! Maar ik geloof d'r niks meer van. Het mag dan vandaag helder zijn, maar het neigt naar het voorjaar...
  Ik zag de narcissen al bloeien!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop met je mee!! Die sloffen zijn echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die prachtige natuur! Om van te genieten!
  Hebben een leuke weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk om mijn sloffen hier bij je terug te zien!!! Bedankt voor de link naar mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Mineke: Ze zijn ook zo leuk! Een mooi projectje ter voorbereiding op de koude :-)En ik denk dat het patroontje velen aanspreekt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...