Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 6 januari 2012

Tas

Deze gave tas vond ik bij Jellina: http://www.jellina-creations.nl/2/post/2012/01/wie-wat-waar-woensdag.html . Hij is gemaakt van lapjes vilt met een gehaakte rand en die vierkantjes weer aan elkaar gehaakt. Een soort lapjesquilt, maar dan heel anders!
Een uitgebreide foto-tutorial vind je op haar blog (en daar nog meer moois!): http://www.jellina-creations.nl/2/post/2011/12/fototutorial-vilten-tas.html
We wisten het al: al het goede komt uit Zeeland! KnipoogKnipoog (Oké, veel dan!)
Hier is de Zwart-grijze versie, ook zo mooi!:

2 opmerkingen:

 1. Wat het is weet ik niet, maar ik vind de roze veel leuker dan de grijze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, deze tas. Ik had hem al eens langs zien komen en hij staat al op mijn lijstje om te maken.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...