Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 31 januari 2012

Gebreid kussen

Bij Yvonne zag ik vandaag dit prachtige gebreide kussen:Wat is het mooi! Het asymmetrische patroon maakt het kussen bijzonder en de ruche-rand zeker ook. Dat was nog niet makkelijk, zie Yvonne's blog: http://yvonnecreatief.blogspot.com/2012/01/en-het-is.html Maar het maakt het kussen wel af! Op dit blog kun je ook de link vinden naar het patroon.

Kijk eens naar de mooie details:2 opmerkingen:

  1. Dank je wel, Jeanet, voor het leuke berichtje over mijn nieuwe kussen!

    Liefs, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zeg, en weer eens heel anders dan de gebruikelijke!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...