Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zondag 15 januari 2012

Hartje borduren

Er zijn zo veel kleine gratis patroontjes te vinden op het internet. Ik zelf kan het niet overzien om een heel groot borduurwerk aan te pakken. Niet dat ik het niet zou willen, maar ik kan zelden of nooit een paar uur onafgebroken handwerken - en het zou een meerjaren project worden (of levenswerk?). Maar kleine werkjes vind ik leuk! Je kan er speldenkussentjes van maken, applicaties voor op kleding of een tas.
In het kader van Valentijn is hier een lief geborduurd hartje:

free cross-stitch patterns for Valentine’s Day


Kleurnummers e.d. kun je vinden op bovenstaande link.

Ben je vaak op zoek naar patroontjes? Je kunt bij DMC hier een gratis account aanmaken en je hebt toegang tot heel veel borduurpatroontjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...