Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 22 januari 2012

Loslaten

Wat een fijne dag vandaag! Als je 14 wordt is je verjaardag echt nog wel een van de hoogtepunten van het jaar, en gelukkig werd dat het ook. Een paar duiten rijker, een paar slagroomsoezen voller, en een huiskamer vol familie - wat wil je nou nog meer.

Bijna 14 jaar geleden (de 24e) kwam mijn eerste ter wereld en nu (in een zucht naar mijn gevoel) is hij alweer groter dan ik! Ik krimp natuurlijk :-)
14 - Vol van wat je gaat worden later, plannen en ideeën. Soms zou je ze nog zo willen beschermen tegen een maatschappij die steeds harder wordt. Dochterlief kreeg vorige week de uitslag van haar School Eindonderzoek en die gaat volgend jaar ook haar vleugels uitslaan. Nog meer plannen, dromen en ideeën!

Loslaten valt soms helemaal niet mee....
                                         


3 opmerkingen:

 1. En dat zou nog wel eens heel lang kunnen duren; na 19 jaar moederschap vind ik het nog steeds moeilijk... Ik vind het een uiting van "houden van" ;-)
  Gefeliciteerd met je zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi logje Jeanet, heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de verjaardag van je oudste. Ook voor mij is je verhaal heel herkenbaar. Dochterlief wordt dit jaar 14 en mijn jongste wordt binnenkort alweer 11 en loslaten is bij beiden niet gemakkelijk. Stapje voor stapje, dan lukt het ons wel haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...