Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 22 januari 2012

Loslaten

Wat een fijne dag vandaag! Als je 14 wordt is je verjaardag echt nog wel een van de hoogtepunten van het jaar, en gelukkig werd dat het ook. Een paar duiten rijker, een paar slagroomsoezen voller, en een huiskamer vol familie - wat wil je nou nog meer.

Bijna 14 jaar geleden (de 24e) kwam mijn eerste ter wereld en nu (in een zucht naar mijn gevoel) is hij alweer groter dan ik! Ik krimp natuurlijk :-)
14 - Vol van wat je gaat worden later, plannen en ideeën. Soms zou je ze nog zo willen beschermen tegen een maatschappij die steeds harder wordt. Dochterlief kreeg vorige week de uitslag van haar School Eindonderzoek en die gaat volgend jaar ook haar vleugels uitslaan. Nog meer plannen, dromen en ideeën!

Loslaten valt soms helemaal niet mee....
                                         


3 opmerkingen:

  1. En dat zou nog wel eens heel lang kunnen duren; na 19 jaar moederschap vind ik het nog steeds moeilijk... Ik vind het een uiting van "houden van" ;-)
    Gefeliciteerd met je zoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi logje Jeanet, heel herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met de verjaardag van je oudste. Ook voor mij is je verhaal heel herkenbaar. Dochterlief wordt dit jaar 14 en mijn jongste wordt binnenkort alweer 11 en loslaten is bij beiden niet gemakkelijk. Stapje voor stapje, dan lukt het ons wel haha.

    BeantwoordenVerwijderen