Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 10 januari 2012

Handwerkbeurs

De plannen zijn gemaakt! We gaan weer naar de handwerkbeurs. Niet als deelnemer hoor (zou leuk zijn: een blij-dat-ik-brei-stand!! ) , maar gewoon als kijker, koper, en vooral veeeeeel inspiratie opdoen!
We halen trein-kaartjes bij de Blokker, want het is natuurlijk weer lekker ver weg: Zwolle, voor ons zo'n beetje de andere kant van het land! Dus weer 6 uur in de trein (2 x 3) als het niet tegenzit, maar dat hebben we er graag voor over. De meiden willen ook weer mee, dus ik maak voor mezelf weer een spagaat op zaterdag.
Hier vind je meer informatie: http://www.handwerkbeurs.nl/zwolle/

1 opmerking:

  1. Dank je wel voor de info!
    Ik heb net afgesproken met mijn moeder om vrijdag te gaan.
    Ik wens je alvast veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...