Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 5 januari 2012

Storm!

Wat een storm! De wind buldert om het huis en de regen klettert tegen het raam. Wees allemaal voorzichtig als je op pad moet!
Na al dat geblog over handwerken zou je bijna vergeten dat mijn dagen daar natuurlijk niet mee gevuld zijn. Met bloggen kun je je brood niet verdienen (jammer!) en met handwerken ook niet. Dus waren we gisteren druk bezig in ons naai-atelier om een neiwue voorrraad verkleedkleren te knippen voor onze website http://www.kinderverkleedkleding.nl/ Het is volgende maand carnaval en dan moet de voorraad weer op peil zijn. Gisteren knipten we tientallen dieren-capuchonnetjes:
En er kwam weer een doos garen binnen die opgeruimd moest worden:
Op de tafel liggen altijd een aantal uitprobeer-sjaaltjes. Even voordoen of zelf proberen werkt 100 keer beter dan een papieren beschrijving!
Nu ga ik gauw aan de slag, er is nog zoveel te doen! En voor wie vanmiddag langs wou komen: ik ben er even niet, we gaan met de kids naar de bios. Jammer dat het daar donker moet zijn anders nam ik mijn krans mee - die móet af voor ik met wat nieuws ga beginnen!

3 opmerkingen:

 1. Iedere keer weer een verrassing als ik je blog bekijk..., leuk hè dat geëxperimenteer..
  Hier ook regen en storm in Sliedrecht, maar het hindert me niks hoor. Ben toch lekker aan het opruimen en ordenen.
  Wat leuk om een foto van je winkeltje te zien, en wat een snoopie!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou het binnen moeten zien - net een Malle Pietje winkel! :-)
  Ik zou nog wel eens een "brei"-achtergrondje willen, maar zover ben ik nog niet gevorderd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt dat je volger bent geworden! Nu ik zo op je blog aan het snuffelen was, zag ik de geweldige haaknaald op de laatste foto. Ik zou heel graag willen weten waar jedie vandaan hebt, ik ben al tijden op zoek naar dat soort haaknaalden!

  Wat een leuk idee, om in de winkel een aantal voorbeelden te hebben! Zo worden patronen een heel stuk makkelijker!

  Liefs,
  Hanneke maakt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...