Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 14 januari 2012

Bandana Kol

Dit is toch een mooi ontwerp! Een kol-met-vorm zodat het goed sluit (en nog mooi van vorm is ook!).Ik heb het patroon hier gevonden: http://www.purlbee.com/bandana-cowl/2011/10/11/sweet-stitching-with-erin-bandana-cowl.html Het is in het engels, maar het lijkt me echt de moeite waard om het uit te puzzelen!


Hier vind je een vertaalschema van engelse termen, handig! http://www.angelfire.com/wy/difu/breien-engels.html Ook de naalden worden met andere maten aangegeven dan die in de rest van Europa, hier een schemaatje van de verschillende maten: http://www.trikoo.nl/shop/page.html?id=14

Deze kol wordt dus gebreid op naalden 7. Erg mooi patroon vind ik dit!

3 opmerkingen:

 1. Hij is inderdaad prachtig van model! Heel erg mooi, wie vertaalt het patroon in het Nederlands?????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg leuk, die wil ik zeker maken maar zou je misschien voor ons (Lupineke van het bericht hierboven en mij) het willen vertalen? Ik ben zo slecht in het lezen van engelse patronen. Laatst heb ik een haakpatroon uit het engels vertaald maar dat is toch wel zo lastig ik deed er wel 2 uur over.
  Ik hoor/zie het wel ;)
  Liefs flo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij si wel erg mooi en komt bovenaan mijn to do lijst te staan.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...