Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 6 januari 2012

Keltisch Vierkant

Je kent het vast wel: Keltisch vlechtwerk. Ingenieus gevlochten patronen. Op Ravelry staat een gratis patroon van een Granny Square in een dergelijk vlechtpatroon. Het is in het Engels maar met erg duidelijke tekeningen! http://www.ravelry.com/patterns/library/celtic-knot-squares
Hier 4 aan elkaar genaaid:
Het patroon is gemaakt door Carola Wijma (wat toch erg Nederlands klinkt Knipoog)

3 opmerkingen:

 1. Wow deze granny kende ik nog niet maar ziet er erg leuk en vrolijk uit....helemaal leuk

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk patroon en weer een leuk blog erbij om te volgen!! Kom je ook eens kijken in mijn "haakwereld"?
  http://annashaakwerk.blogspot.com

  Groeten van Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...