Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 9 januari 2012

Echt of Photoshop?

Zou dit echt zijn? Of vakkundig een programmaatje op losgelaten? Wel leuk!

5 opmerkingen:

 1. ich glaube das ist echt . liebe grüße nach arnemuiden . martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel heel erg klein zo te zien...geen idee of het echt is ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, je kan makkelijk op het verkeerde been gezet worden, maar als het echt is, dan is het ongelofelijk knap gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geloof best dat dit echt is, dit wordt dan (denk ik) gemaakt met tandenstokertjes ofzo......priegelwerk hihi ppffff

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kwam toevallig met het surfen op het blog van deze kunstenares! Het wordt met naalden 0,5 en naaigaren gehaakt, zo knap!!! Het was iets met übercute ofzo. Als je op marktplaats daarop zoekt kan je ze ook vinden, het is daar te koop

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...