Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 7 januari 2012

Poekie

Hou je van knuffels haken of breien of misschien maak je ze van stof? Dan wil je misschien meedoen aan het Poekie project!
De knuffels zijn bestemd voor kinderen met kanker van het UZ in Gent. Op deze afdeling verblijven per jaar zo'n 100 kinderen die Poekie met die project wil ondersteunen! Op dit blog kun je meer informatie vinden: http://poekie-knuffel.blogspot.com/
Op de site van Grietje Karwietje kun je ontzettend leuk patroon vinden van een gehaakte poes Poekie, die Grietje speciaal voor dit project heeft gemaakt.
Het is een schattig patroontje geworden! Het zou leuk zijn als je een foto van je  gehaakte Poekie zou opsturen naar Grietje!
Maar elke gehaakte, gebreide of genaaide knuffel is van harte welkom. Hier nogmaals het blog van Poekie: http://poekie-knuffel.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...