Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 24 januari 2012

Baby-vestje

Nu de winter niet wintert kijk ik met verlangen uit naar het voorjaar. Het kan me nu niet snel genoeg gaan. Ik heb al narcissen zien bloeien!
Voor het voorjaar is dit leuke babyvestje heel geschikt. Het is gebreid op naalden 3½ en zit vol met leuke kabels. Maak 'm stoer of juist lief met de juiste kleur.Hier vind je de link naar het patroon: http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00689/Phildar_patroon_Kab_689675a.pdf . Een patroon voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...