Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 12 januari 2012

Prachtig kussen

Helaas, helaas - het is me niet gelukt eerder te bloggen vandaag. En eigenlijk moet ik nu gaan koken, dus heeeeeel even dan!
Dit kussen zag ik bij Yvonne  http://yvonnecreatief.blogspot.com/2012/01/kussen-klaar.html Wat een mooie kleuren en wat een bijzondere steek!
Yvonne is pas begonnen met bloggen, maar dit smaakt naar meer! Knipoog
Zij plaatste er ook een filmpje bij dat ik graag wil doorgeven:2 opmerkingen:

 1. Leuk, Jeanet, even wat reclame voor mijn nieuwe blog!
  Ik ben mede door jouw blog enthousiast geworden. Via een nicht van mij in Zeeland, die jouw site (de vorige weblog) naar mij toestuurde.
  Van het één komt het ander ...

  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kussen, en helemaal handig dat filmpje er bij! Dit wil ik ook wel eens proberen! Waarom heeft de dag niet meer uren ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...