Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zondag 8 januari 2012

Valentijn

Het duurt nog even, maar dan heb je nog even de tijd om het te maken. Op 14 februari is het Valentijnsdag. Hoewel het de laatste jaren uitgegroeid is tot een vreselijk commercieel gebeuren (jammer dat alle mooie, of goede tradities of feesten zo commercieel uitgemolken moeten worden!), maar het idee is mooi: op deze dag geef je je geliefde een cadeautje! En wat is er mooier dan eentje die je zelf hebt gemaakt? "
Dit hartje vond ik al eerder:
 
Wat een lief idee: een hartje vol met knoopjes! Met een restje vilt en wat eenzame knoopjes uit de knopendoos kun je een prachtig hartje maken. Voor aan de kastdeurtjes of zomaar in de gang. Je kunt het hartje ook vullen met bijv. een beetje lavendel! Hou je niet van hartjes? Met vilt kun je alles knippen, maak een bloemetje of sterretje! Ook erg leuk om met kinderen te doen.
Dit ideetje vond ik op een engels blog: http://www.aspoonfulofsugardesigns.com/2009/10/button-tastic-winner.html
In de komende tijd zal ik nog meer hartjes-ideetjes plaatsen, die natuurlijk voor elke gelegenheid gemaakt kunnen worden!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...