Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 28 januari 2012

Koolmeesje

Je hebt breien en breien.....
Je kiest voor zo'n grote sjaal, een trui, warme muts of een tas, maar hier heb ik nu echt bewondering voor!!


Het patroon van dit koolmeesje liet ik een tijdje geleden aan een klant zien. Het staat in het boekje 75 vogels, bijen en vlinders. Het is wel zo'n beetje het ingewikkeldste patroon wat er in staat :-)En toen liet deze mevrouw gisteren dit koosmeesje zien. Is dit niet schitterend? Dat je dat met een paar breipennen en een restje breigaren voor elkaar krijgt....Ik durf nu bijna niet te laten zien wat bij mij op de pennen staat..... doe even je zonnebril op!


Beloofd is beloofd, Miriam wil echt zo'n roze kol. Gisteren tijdens de Voice Kids opgezet (wie weigert er nou om te draaien als er een kind vanuit zijn/haar tenen zingt??). Het voordeel is dat je dit ook in het donker kunt breien: het geeft licht !!

En er staat nog iets op de pennen (ik ben met deel 2 bezig) wordt vervolgd......


En nu gauw aan de slag! Manlief staat al op het voetbalveld (vertrek 8.00 uur) - helaas is de winterstop alweer voorbij en mogen de jongens weer (vrijwillig) met korte broek op een kletsnat veld bij 1 graad boven nul gaat spelen. Leuk he, voetbal.....4 opmerkingen:

 1. Wat een superliefje, dat koolmeesje! Echt heel knap gemaakt! Gelukkig is onze sport binnenshuis en lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat koolmeesje is echt SUPER!! Daar zou ik wel een haakpatroon van willen!!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil je even bedanken voor het leuke kadootje dat ik ontvangen mocht,samen met andere dames op de Bloggersdag ....
  SUPERLIEF !!!!!!!

  lIEFS
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk en mooi. Ik heb het boekje meteen gekocht. Bedankt voor de tip!
  Groetjes Mariet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...