Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 5 januari 2012

Gave breiwinkel
Heb je het nou over wensen voor het nieuwe jaar: dit komt er nou in de buurt! :-)
Via Will's Wool zag ik dit te gekke filmpje: Gave breiwinkel in Thailand (welja, naast de deur....)! 
Kijk, dat zou ik best willen! En dan mag dit ingepakte kever of volkswagenbusje er best bij. Maar ik zou ook wel heel tevreden zijn met de winkel van Wilbert! http://www.schoutenhandwerken.nl/wiezijnwij.html 

En dan prachtige garens verkopen, zucht! Er moet iets te wensen overblijven, toch?

3 opmerkingen:

 1. Wow wat een prachtige winkel ...zo te zien wel in de rijkere buurt van Thailand ...ik ga eens googlen waar het precies is ...maar supermooi...

  liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, jaaa en dan word ik jou winkelhulp en dan jij in Arnemuider en ik in Urker dracht.......ik droom nog even verder LOL!

  Die winkel is prachtig, volgens mij is breien nog nooit zo in geweest!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marjo en anderen: die Pinn Shop zit in Bangkok......in het centrum. Niet in de *rijkere* buurt maar *gewoon in het centrum*. De meeste grote winkelcentra in Thailand zien er mooi uit, schoon en *luxe* terwijl iedereen er komt en winkelt.

  Ben zelf niet in die winkel geweest hoor, maar wel in dit soort centra in het Noordelijk gedeelte van Thailand. Mooi en schoon zoals ik al zei :) En ook daar hebben ze van dit soort winkels gelukkig ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...