Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 9 januari 2012

Paddestoel

Van dit weekend kwam het niet echt van veel handwerken. Nu mijn krans af is wil ik weer een nieuw projectje beginnen, maar ik ben er nog niet uit wat. Ik wil wel honderd dingen tegelijk doen, en dus deed ik niets....
Maar leuke ideeën vond ik genoeg (nóg meer....), en dit plaatje wil ik jullie niet onthouden: http://smallthingsofcrochet.blogspot.com/2011/12/sigo-reciclando.html

Jampotjes, omgehaakt tot paddestoeltjes. Er staat geen patroon bij (ik zou het niet eens kunnen lezen), maar het geeft wel inspiratie! Het mooie is natuurlijk dat het dekseltje losgedraaid kan worden, en eigenlijk ben ik dus wel benieuwd hoe dat hoedje op het dekseltje is vastgemaakt. Ik kon het niet terugvinden.

En wat denk je van dit, is dit niet leuk? Van hetzelfde blog: http://smallthingsofcrochet.blogspot.com/2011/12/reciclando.html Zelfs het jurkje kan uit!

1 opmerking:

  1. Hello Jeanet!
    Thank you for showing my work!
    I have no pattern, because invention! Tejo ... and unravels until I like it!
    It's not hard!

    Greetings!

    BeantwoordenVerwijderen