Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 21 januari 2012

Een nieuwe variant.

Gisteren kwam op de valreep nog een nieuwe doos garen binnen. Langzamerhand barst ons Malle Pietje Winkeltje helemaal uit zijn voegen. Ik weet helemaal niet meer waar ik het moet laten. Op zo'n dag als vandaag kan ik veel spullen niet buiten zetten want dan waait het de hele markt over. Maar het betekent dat het nóg voller wordt. Nou ja, het heeft zijn charme (Tenminste, dat vertel ik mezelf als ik weer eens over van alles en nog wat struikel  - soms zou ik wel eens zo'n mooie opgeruimde trendy winkel willen hebben).

Na wat schuiven en stapelen kregen de nieuwe bolletjes weer een plekje. Het is een nieuw soort sjaaltjesgaren met 3 luchtige laagjes. Het breit als alle andere, en het is verkrijgbaar in leuke tinten. Krijg je zin in de lente.... Gelukkig zat in de doos een kant-en-klaar exemplaar, zodat ik het niet snel-snel moet breien (ik ben namelijk al met 3 dingen tegelijk bezig...).


Hier kun je gelijk linken naar de beschrijving (2e bladzijde is Nederlands)  http://us.knitsmc.com/files/patterns/Castagnette.pdf 
1 opmerking:

  1. Ik vind de kleur super mooi zeg wauw en de sjaal is natuurlijk perfekt.

    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...