Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 28 januari 2012

Hengsels

Als je een mooie tas hebt gehaakt of gebreid, moeten er nog hengsels aan. Nu vond ik een blog (Spaans??) waar een prachtige foto-tutorial opstaat hoe je hengsels haakt. Hier vond ik het: http://robertacrocheecia.blogspot.com/2011/01/passo-passo-alcas-de-croche-para-bolsas.htmlStap voor stap wordt uitgelegd hoe je de hengsels maakt, en ondanks de taal is het prima te volgen! Je kunt de nodige variaties wel bedenken, maar dit is gewoon handig!

4 opmerkingen:

 1. Dit is een goeie vondst, heel bruikbaar en duidelijk!
  Dank je voor het zoeken en delen en een fijne zondag.
  groetjes Jellina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je mooie bol Catania en de centimeter,precies op tijd want de mijne was echt op!!Leuk dat je nu ook een blog hebt, ga je volgen,groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij dat ik brei.. haha.. Blij dat ik haak!! En zeker met het mooie bolletje Catania katoen wat ik van je heb gekregen.. Heel erg bedankt daarvoor.. We waren allemaal heel verrast met het bolletje én de centimeter.. Alleen jammer, dat je er niet bij kon zijn!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In Brazilië wordt overwegend Portugees gesproken, itt de andere Zuid-Amerkaanse landen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...