Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 26 januari 2012

Wie durft ??

Vanmiddag kwam gelukkig weer een grote doos wol binnen. Van de Bravo Big zijn bijna alle kleuren er weer (maar gingen er ook net zo hard weer uit....) en ook de knalkleurtjes waren erbij. Miriam was er weg van! Wie durft?
  
 

Maar ook de "gewone" (voor 40+, hahaha!) kleuren zijn er weer bijna allemaal. Natuurlijk blijft het leuk om de grofgebreide kollen te breien, maar ook andere patronen zijn de moeite waard om uit te proberen. Het garen is erg voordelig en breien op naalden 10 schiet lekker op. Volgende week wordt het ècht koud, dus misschien is dit iets om snel te breien in het weekend?Maar deze zijn ook leuk (van de restjes!)

Laat die winter maar komen!

11 opmerkingen:

 1. Ziet er heerlijk uit!! Lekker fel. Ik ben op dit moment op zoek naar baby soft garen (acryl), heb jij misschien tips?
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, dat is inderdaad wel heel knal! Maar het patroon voor de polswarmers is wel erg leuk :)
  Moet lukken voordat het erg koud wordt...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige kleuren!! Ik ken iemand die daar dol op is .... ik ga eens vragen of ze nog iets gebreid wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er lekker knal uit ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die roze, helemaal geweldig, die is ook gaaf voor een warme das, jammer dat ik het zo druk heb (lijkt wel of iedereen op het laatste moment nog dingen genaaid wil hebben)

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas Jeanet, deze kleurtjes laat ik even aan me voorbij gaan! Zelfs geen kinderen meer die ik hier blij mee maak... Maar ik denk dat ze de deur uit zullen vliegen, ze zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. a.u.b. een felroze reserveren voor mij :-)
  met naalden!
  Er is iemand die de col heel graag wil!!!
  Groetjes, Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeeeeeeeeerlijk die knalkleuren!!!!!!!
  Ik durf wel hoor, maar helaas voor de vrieskou geen tijd meer .... nachtdiensten ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei, wat een heftige kleuren.Krijg er wel een beetje lente gevoel van, zo vrolijk. Voor mezelf heb ik een bruine(lekker veilige kleur)gebreid en is zeer leuk en warm om nu te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hè wat leuk! Ik heb toevallig net wol gekocht in die knal kleuren, ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen, ze zijn inderdaad wat heftig maar ook wel heel erg gaaf, ik kon ze niet laten liggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Foto's van de knallerds krijg ik niet te zien, de anderen wel. Zijn ze zo oogverblindend?(lol) .
  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...