Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 30 januari 2012

Sneeuwpopjes

Het is winter! En in bijna het hele land (behalve hier....) ligt er een laagje sneeuw. Nou, onze tijd komt vast nog wel. Hier een leuk ideetje wat je met kinderen kunt doen. Je hebt vast ook zo'n mand met eenzame weesjes-sokken, waar je de 2e niet meer van vinden kan. Samen met wat versleten witte sportsokken van je man en tadaaaah: een prachtig freubel-ideetje om weer warm te worden.
Je vindt hier een uitgebreide foto-serie, en met wat knoopjes, touwtjes, vilt en gehaakte bloemetjes maak je een prachtig sneeuwpopje. In afwachting van de echte winter.....4 opmerkingen:

  1. Oooh, wat schattig!! Jammer dat ik niet zo goed kan breien.
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Jammer dat de sokken in onze mannenhuishouding wat donker zijn ....
    Hier in het uiterste noorden overigens ook geen sneeuw ...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...