Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 11 januari 2012

Sunburst-Uiltje

Soms komt van het een het ander....
Bij het zoeken naar wat leuke plaatjes kwam ik dit uiltje tegen, gebaseerd op de sunburst-granny die ik vanmorgen beschreef. Kijk nou , zo leuk! Ik vond het hier: http://littlewoollie.blogspot.com/2011/01/little-owl-softie.html
Het lijf is gemaakt uit twee van deze Sunburst-Grannies, en de ogen alleen van het middelste stuk. De blogster heeft geen patroon gebruikt, gewoon lekker gefreubeld - dus lekker beginnen!

1 opmerking:

  1. Oh, wat een lieffie, en wat knap dat je dit zo maar uit je hoofd kan maken...1

    BeantwoordenVerwijderen