Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 11 januari 2012

Sunburst-Uiltje

Soms komt van het een het ander....
Bij het zoeken naar wat leuke plaatjes kwam ik dit uiltje tegen, gebaseerd op de sunburst-granny die ik vanmorgen beschreef. Kijk nou , zo leuk! Ik vond het hier: http://littlewoollie.blogspot.com/2011/01/little-owl-softie.html
Het lijf is gemaakt uit twee van deze Sunburst-Grannies, en de ogen alleen van het middelste stuk. De blogster heeft geen patroon gebruikt, gewoon lekker gefreubeld - dus lekker beginnen!

1 opmerking:

  1. Oh, wat een lieffie, en wat knap dat je dit zo maar uit je hoofd kan maken...1

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...