Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 31 januari 2012

Cupido

"Cupido of Amor is in de Romeinse mythologie het zoontje van de godin van de liefde, Venus. Hij wordt meestal afgebeeld als een jongetje met vleugeltjes en een pijl en boog. Hij schiet, volgens de legende, pijlen in harten van mensen en goden om deze verliefd te laten worden."

Met valentijnsdag in aantocht komt dit patroontje dan goed van pas. Over verschillende sites heb ik bovendien gelezen dat (in het vervolg van de brei- en haaktrend) ook borduren weer helemaal hip gaat worden!
Hier vind je een uitgebreide beschrijving hoe je dit leuke speldenkussen maakt: http://www.purlbee.com/heart-and-arrow-pincushion/ en hier vind je het eenvoudige borduurpatroontje: http://www.purlbee.com/storage/heart_arrow_template.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...