Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 23 januari 2012

Pomponnetjes

Vorige week ontving ik eindelijk weer de Pompommakers van Clover. Met deze handige apparaatjes maak je in een mum van tijd prachtige, goed gevulde pompons.


Je kunt met pompons zulke leuke dingen maken! Zoals deze doddige kuikentjes: http://fionacarter.typepad.com/my_ramblings/2009/03/day-5-of-the-eggceptional-eggxtravaganza.html
Pompom slinger

En deze superleuke krans!

4 opmerkingen:

 1. wat leuk, heb je ook een webshop zodat ik wat bij je kan bestellen? groetjes wilmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wilmie,
  We hebben (nog?) geen webshop, maar je mag altijd mailen - dan sturen we het op! Groeten, Jeanet
  jaffari@zeelandnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Jeanet

  Ik heb het voreger nog van mijn moeder geleerd met twee kartonnetje rondjes.

  leuk dat het weer terug is!


  fijne avond en groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...