Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zondag 15 januari 2012

Labeltjes

Dochterlief is heel hard aan het borduren, ze heeft de smaak helemaal te pakken! Omdat ze nog nooit echt een telpatroontje had geborduurd (maar wel heel graag wou!) kozen we voor een niet te moeilijk patroontje, wel aftellen en verschillende kleuren en natuurlijk niet te groot. Dit kozen we uit:

free-elephant-cross-stitch (21K)

En hier het telschema:

free-cross-stitch-patterns-elephants (48K)
 We vonden het hier: http://www.needlework-tips-and-techniques.com/free-cross-stitch-patterns-elephants.html (met ook kleurnummers erbij, maar wij graaiden in de tas met restjes!)


En aan het eind van de dag kun je al heel goed zien wat het wordt... knap he?


 
En als je nu een ideetje zoekt wat je met die kleine borduurtjes doet: Vandaag plaatste Marijke bij Steekjes en Kruisjes een leuk idee! Kijk maar eens hier: http://marijke-steekjeskruisjes.blogspot.com/2012/01/labels-van-stof.html
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...