Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 3 januari 2012

Gekocht

Dit heb ik niet zelf gemaakt, maar ben ik van plan te doen.....dus het kon wel op dit blog, vond ik :-)

Natuurlijk ben ik overstag gegaan! Dit blog volg ik al een poosje http://marylenalynx.blogspot.com/2012/01/introducing.html en er staan zulke mooie dingen op! En nu kun je tijdelijk 3 patronen voor de prijs van 2 kopen, dus ik ging om - helemaal!
Die kol vind ik prachtig! De combinatie van een ajourrand en het inbreien....

En er staan nog meer hele mooie, bijzondere patronen op dit blog (voor een volgende keer, maar kijken mag wel ....)kijk deze mooie omslagdoek, een combinatie van breien en een gehaakte rand: prachtig!

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Ik kan me voorstellen dat je daar voor gevallen bent. De kleurencombinatie maakt het mooi, maar ook de verschillende technieken.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat laat je onze weer mooie dingen zien en bij deze wil ik je nog feliciteren; ik las net bij zeelandnet, dat je weblog het meest bekeken is in 2011. Grtjs Addy

    BeantwoordenVerwijderen