Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 3 januari 2012

Gekocht

Dit heb ik niet zelf gemaakt, maar ben ik van plan te doen.....dus het kon wel op dit blog, vond ik :-)

Natuurlijk ben ik overstag gegaan! Dit blog volg ik al een poosje http://marylenalynx.blogspot.com/2012/01/introducing.html en er staan zulke mooie dingen op! En nu kun je tijdelijk 3 patronen voor de prijs van 2 kopen, dus ik ging om - helemaal!
Die kol vind ik prachtig! De combinatie van een ajourrand en het inbreien....

En er staan nog meer hele mooie, bijzondere patronen op dit blog (voor een volgende keer, maar kijken mag wel ....)kijk deze mooie omslagdoek, een combinatie van breien en een gehaakte rand: prachtig!

2 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik kan me voorstellen dat je daar voor gevallen bent. De kleurencombinatie maakt het mooi, maar ook de verschillende technieken.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat laat je onze weer mooie dingen zien en bij deze wil ik je nog feliciteren; ik las net bij zeelandnet, dat je weblog het meest bekeken is in 2011. Grtjs Addy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...