Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 28 januari 2012

Hengsels

Als je een mooie tas hebt gehaakt of gebreid, moeten er nog hengsels aan. Nu vond ik een blog (Spaans??) waar een prachtige foto-tutorial opstaat hoe je hengsels haakt. Hier vond ik het: http://robertacrocheecia.blogspot.com/2011/01/passo-passo-alcas-de-croche-para-bolsas.html



Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de hengsels maakt, en ondanks de taal is het prima te volgen! Je kunt de nodige variaties wel bedenken, maar dit is gewoon handig!

4 opmerkingen:

  1. Dit is een goeie vondst, heel bruikbaar en duidelijk!
    Dank je voor het zoeken en delen en een fijne zondag.
    groetjes Jellina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je mooie bol Catania en de centimeter,precies op tijd want de mijne was echt op!!Leuk dat je nu ook een blog hebt, ga je volgen,groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blij dat ik brei.. haha.. Blij dat ik haak!! En zeker met het mooie bolletje Catania katoen wat ik van je heb gekregen.. Heel erg bedankt daarvoor.. We waren allemaal heel verrast met het bolletje én de centimeter.. Alleen jammer, dat je er niet bij kon zijn!
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In Brazilië wordt overwegend Portugees gesproken, itt de andere Zuid-Amerkaanse landen.

    BeantwoordenVerwijderen