Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 19 januari 2012

Wagenspanner van uiltjes

Om toch in het uilen-thema te blijven: bij Matawi's Crea vond ik deze prachtige wagenspanner van gehaakte uiltjes. De wagenspanner kun je kant en klaar kopen, maar je kunt ook het patroon bestellen om 'm zelf te maken (veel leuker natuurlijk!!)Hier kun je het patroon bestellen: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/matawiescreas/a-21334342/patronen/patroon-wagenspanner Bij Matawi kun je nog veel meer mooie patronen vinden, o.a. van deze grote uil:
Patroon Grote Uil

En dit leuke doosje! Het wordt moeilijk kiezen....
Patroon Opbergdoosje

1 opmerking:

  1. De roze wagenspanner met uiltjes, kan ik dat ook online bestellen bij jullie ?
    want ik woon te ver weg om in de winkel te kunnen komen kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...