Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 1 maart 2012

Zwaan

Hou je van bijzondere dingen om te breien? Dan moet je zeker dit blog eens bezoeken: http://decoratiefbreien.blogspot.com/ Deze zwaan is gebreid en is het geen plaatje?Je kunt 'm nog statiger maken met vleugels:


Je kunt het patroontje voor € 1,50 kopen bij Karien.
Op het blog van Karien kun je trouwens een paar hele handige brei-technieken vinden, die je werk nog mooier maken! En het patroontje voor dit lieve muisje mag je hier gratis downloaden. Zeker een blog om te blijven volgen....!


 
 

2 opmerkingen: