Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 maart 2012

Kaarsenhouder

Op zo'n dag als gisteren denk je dat het nooooit meer koud wordt! Helaas, de zon scheen maar 1 dag en nu is het weer grijs en grauw. Maar we hebben er toch even van kunnen genieten. 's Avonds koelt het ook nog behoorlijk af en het is fijn om nog even de verwarming aan te hebben. Een kaarsje kan nog best!

Wat vind je van deze kaarsenhouders. Je kunt ze maken in de kleuren van je huis, of kies een mooi voorjaarskleurtje.


Kerzenhalter im falschen Patentmuster

Het patroon is in het Duits, hier te vinden. Het is niet moeilijk, gewoon wat steken uitproberen. De voorste is een klein kabelpatroon, de achterste is een valse patentsteek. Pas je patroon zo nodig aan als je kaarsenhouder groter of kleiner is.


5 opmerkingen:

  1. Oh, mooi zeg, dit zou ik wel willen uitproberen! Heb je gezien dat je op mijn blog staat? Liefs Lupineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heel leuk maar zou duizend doden sterven als ze branden. Kan die vlam écht het breiwerk niet raken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi, er zit een metalen hulsje in, als ik het zo zie. En de kans dat er kaarsvet op het breiseltje komt is groter denk ik - maar dan breien we toch een nieuwe?

      Groeten - Jeanet

      Verwijderen
  3. Wat een leuk idee! inderdaad een beetje spannend als de kaarsen bijna op zijn, misschien is het beter om ze op tijd uit te blazen. Maar als de kaarsen niet branden, staat het in ieder geval heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen