Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 20 maart 2012

Narcissen

En of het vandaag lente is!

De narcissen steken overal hun kopjes omhoog. Graag heb ik een bosje op tafel, maar binnen in huis zijn ze zo snel uitgebloeid. Op dit het blog van l'heure bleue staat een Nederlands patroon van een gehaakte narcis.Er staan ook nog instructie-foto's bij dus aan de slag :-)


En als je dan klaar ben met een bosje narcissen, dan maakt je vanzelf dit hele leuke vaasje )van hetzelfde blog http://lheurebleue.blogspot.com/2012/03/leve-de-lente-leve-de-nutteloosheid.html


Geweldig leuk om te doen!!

5 opmerkingen:

 1. Geweldig! Elke keer weer een verrassing op uw blog. Help! Ik kom tijd tekort om al die leuke dingen te maken.

  Groeten van Anna
  http://annashaakwerk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! Ik maak ze meestal van vilt, maar deze zijn wel heel mooi. Dank je wel voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes, weer een leuk idee voor een vierkantje, kijk maar bij 27 maart op mijn knutsel-dekentjes.blog!
  Bedankt weer hé!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...