Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 29 maart 2012

In het zonnetje!

We blijven even in de tassen :-)
Hester is nog maar pas aan het haken, en dan maakt ze zo'n tas! Is dat niet iets om even in het zonnetje te zetten? Ik zag 'm "live" en hij is echt heel erg leuk!De granny square die ze gebruikte komt uit het boekje Granny Square haken. Blijft een geweldig leuk boekje waar je veel inspiratie uit kunt halen.Naast veel patroontjes van verschillende Grannies ook veel ideeën en inspiratie. En hier nog veel, veel meer Grannies, vaak met een verwijzing naar een patroontje.


4 opmerkingen:

 1. hahahaha is dat dan wat......mijn tas op je blog, tnx Jeanet word er verlegen van!!!
  Je ziet me morgen met mijn zus verschijnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is mooi geworden! Het is ook een leuk boek. Ik had het dochter Anne gegeven om mee te nemen toen ze naar Vietnam ging en ze heeft er inmiddels al het een en ander uit gemaakt.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tas ...ik heb het boek ook, prachtig ...zou er alles willen uit haken ..

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...