Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 4 maart 2012

Lente

Terwijl ik op zoek ben naar Lente-ideetjes begint het buiten weer net te regenen. Jammer, het was hier een sombere week (voor wat het weer betreft) - we hebben nauwelijks zon gezien. Ik verlang naar de lente!

Bij Elizabeth zag ik op haar blog Zo mooi - zo leuk deze grappige lente-beestjes.Het patroon is in het engels, maar niet moeilijk. Het is hier te vinden. Ik ga stug verder met mijn zoektocht :-) 

3 opmerkingen: