Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 5 maart 2012

Golfbreker-sjaal

Vorige week liet ik al de Wingspan zien, een bijzonder ontwerp voor een sjaal, vandaag weer een aparte sjaal! Het is de Frangiflutti van Edith Filzhof. Op Ravelry kun je het engelse patroon gratis downloaden, maar er is gelukkig ook al een Nederlandse vertaling. Dit vind je op het blog Gingini's Crafts en Quilts.
Kijk maar mee:
Deze sjaal kun je maken van een wolletje met kleurverloop, maar een zomersjaal maak je bijvoorbeeld met dit materiaal: Cotton Bamboo Batik - heerlijk zacht materiaal en heel geschikt voor de zomer!Het kleurverloop is (in een trui) zo:


Maar voorlopig kunnen we een winterversie nog wel gebruiken, brrrrrr wat een weer!


4 opmerkingen:

 1. Hey Geweldig je sjaal super

  groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je laat weer zo'n mooie sjaal zien. Ik brei graag sjaaltjes omdat het heerlijk draagt en snel te breien is.Ik ben nu aan mijn tweede Ascotscarf bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook mooi zeg, prachtig dat patroon en het kleurverloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wat grappig om de Frangiflutti hier te zien! Dankjewel voor het melden. :)
  Hier is die shawl al een echt hype aan het worden, vooral ook omdat je er maar één bol sokkenwol voor nodig hebt. ;)
  Veel succes met je blog, ik ga even rondkijken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...