Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 5 maart 2012

Golfbreker-sjaal

Vorige week liet ik al de Wingspan zien, een bijzonder ontwerp voor een sjaal, vandaag weer een aparte sjaal! Het is de Frangiflutti van Edith Filzhof. Op Ravelry kun je het engelse patroon gratis downloaden, maar er is gelukkig ook al een Nederlandse vertaling. Dit vind je op het blog Gingini's Crafts en Quilts.
Kijk maar mee:
Deze sjaal kun je maken van een wolletje met kleurverloop, maar een zomersjaal maak je bijvoorbeeld met dit materiaal: Cotton Bamboo Batik - heerlijk zacht materiaal en heel geschikt voor de zomer!Het kleurverloop is (in een trui) zo:


Maar voorlopig kunnen we een winterversie nog wel gebruiken, brrrrrr wat een weer!


4 opmerkingen:

 1. Hey Geweldig je sjaal super

  groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je laat weer zo'n mooie sjaal zien. Ik brei graag sjaaltjes omdat het heerlijk draagt en snel te breien is.Ik ben nu aan mijn tweede Ascotscarf bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook mooi zeg, prachtig dat patroon en het kleurverloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wat grappig om de Frangiflutti hier te zien! Dankjewel voor het melden. :)
  Hier is die shawl al een echt hype aan het worden, vooral ook omdat je er maar één bol sokkenwol voor nodig hebt. ;)
  Veel succes met je blog, ik ga even rondkijken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen