Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 6 maart 2012

Tea-time (met een vleugje lente...)

Vandaag zagen wij hier op het eind van de middag nog een streepje zon. Heel even, en toen ging ze alweer onder. O, wat verlang ik naar een paar stralende dagen. Maar de afgelopen week moesten we het doen met veel somberheid en kou. Om toch wat vrolijks in te brengen: Wat vinden jullie van deze super-leuke theemuts. Met zo'n bloementoef wordt je toch vanzelf vrolijk?

Ik vond deze theemuts bij Dekenstikster, een creatief blog dat gaat over quilten, haken en breien en nog meer. Daar zag ik 'm!





Veel van deze bloemen komen uit het boekje 100 bloemen breien en haken, prachtig om deze samen te zien op deze theemuts. Het originele patroon van deze muts vind je bij Crochet with Raymond (even helemaal naar beneden scrollen). Geweldig leuk - wordt je vrolijk van, of niet?



10 opmerkingen:

  1. Wat een schatje is dit! Die ga ik ook even wegzetten...
    Ik zie het al helemaal voor me, maar dan wel in andere kleurtjes!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, heb hem al vaker gezien maar hij is echt leuk met die gezellige bloemen en hier ook even zon gehad, o, was het maar lente,ik snak naar zon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige theemuts.En mooi al die bloemen,en de muisjes zijn ook super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blij dat ik je blog gevonden heb ! wat maak je mooie haaksels en breisels. Ik heb ook een theemuts van crochet with raymond gemaakt, de granny squares versie. Maar deze is ook leuk, en dan heb je reden om eens een paar bloemen te gaan maken ! Groetjes uit België, Rozemie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk ding, ik word er helemaal vrolijk van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow! This is beautiful and a lot of work. You are very talented. Thanks for sharing.
    (((Hugs)))
    Eileen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier word ik nou helemaal blij van! Superleuk!
    Dank je wel voor de tip.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit en dan nog de narcissen in de tuin...ja dat is voorjaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zou zo graag het patroon ontvangen van die prachtige gehaakte Theemuts. hoe in contact te komen.???

    BeantwoordenVerwijderen