Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 24 maart 2012

Taartjes en soesjes

Het is toch helemaal goed gekomen hoor, met dat gebak. Monchou-taart in de koelkast, slagroomsoezen zijn ook weer gelukt!Om maar in de stemming te blijven, nog een patroontje van een gehaakte taart:Hier vind je het (Engelse) patroon.


Meer taartjes vind je hier en hier. En vergeet je klok niet te verzetten, he!

knitted_clock.jpg


2 opmerkingen:

  1. Die soezen zien er lekker uit, mmmmm.....

    Leuk idee die gebreide klokrand, handwerken is universeel.

    Happy summertime!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man!! Ik wens jullie een fijne dag toe, en voor hem nog vele gelukkige en gezonde jaren!! Leuke taart zeg, en wat een originele klok! Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...