Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 12 maart 2012

Lente

Gisteren mochten we al een vleugje proeven, maar vandaag was het écht lente! Wat een heerlijke dag...

De zon scheen zo heerlijk uitbundig, het was fijn om buiten te zijn. En er is ons deze week nog veel meer lente beloofd. Om maar even in de stemming te blijven, heb ik wat lente-borduurtjes opgezocht.

Allereerst Maartse Viooltjes:

February - Violet


(naar het patroon, klik hier )


En de voorjaarsbloem bij uitstek: de Narcis!

March - Jonquil


(klik voor het patroon hier )

2 opmerkingen:

 1. Dank je wel Jeanet, ik heb ze gelijk opgeslagen zulke vrolijke lente-borduurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, deze zijn ook leuk! Ik ga ze direct opslaan....
  Dank je wel!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...