Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 15 maart 2012

Eierwarmertjes

Bij Pasen (maar ook het Iraans Nieuwjaar) horen eieren. Dus kun je ze haken of breien, maar ook deze zijn leuk! Hier vind je de link.

Yarn Eggs
Deze eitjes maak je door garen rond een klein ballonnetje te wikkelen, in te smeren met textielverharder, drogen, ballonnetjes doorprikken en lospeuteren. Simpel, maar zo leuk!
Je kunt ook los gaan met eierwarmertjes. Wat denk je van deze? Het patroontje komt van Breimonster en je kunt het patroontje voor 1,50 kopen op Ravelry

3 opmerkingen:

 1. Die bovenste vind ik erg leuk. Doet me denken aan een Amerikaans blog, waar een beschrijving op staat van een hart dat op die manier is gemaakt met van die lange ballonnen. Het blog heet Michelemademe, misschien ken je het al? Ze maakt vooral dingen van wegwerpspullen, erg creatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh..., als we eens 10 x zoveel tijd hadden of uren in een dag..
  Ik vind de gebreide eierwarmers met uiltjes zo leuk!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, die eieren, maakten ze zo vroeger geen lampekappen? Dit roept herinneringen op aan mijn jeugd... leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...