Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 15 maart 2012

Goudvis

Voor het Iraanse Nieuwjaar worden er ook allerlei spulletjes neergezet, die symbolisch zijn voor het nieuwe jaar. Een van die dingen is een kom met een (goud-)vis erin, ik denk als vruchtbaarheidsymbool. Nu vind ik dat altijd een beetje zielig, een eenzaam beestje in een glazen kom, en volgens mij vinden heel wat goudvisjes een wisse dood aan het einde van het Nieuwjaarsfeest. Daar doen we dus maar niet aan mee. Maar nu kwam ik dit tegen:Een gehaakt visje van een plasic zakje!!
Wat een idee....

Je vindt de uitgebreide beschrijving hier (heel eenvoudig, maar hoe bedenk je het!).Misschien hebben we toch visjes dit jaar :-)

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...