Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 22 maart 2012

Viooltjes

Het is de tijd van viooltjes, en met dit weer is het prima om bakken vol viooltjes te planten. Heb je wel eens goed naar zo'n bloemetje gekeken? Zo mooi!
In het boekje "100 bloemen om te haken en breien" staan 2 patronen van gehaakte viooltjes:(mijn exemplaren liggen erop, je ziet het verschil bijna niet)

Maar ook bij Drops kun je een patroon vinden van een viooltje (Pansy)


Een hele duidelijke beschrijving en veel foto's vind je bij Blij met draadjes! Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het moet doen, een aanrader!

viooltje haken

P1060778-1


3 opmerkingen:

 1. Wat is het hier toch altijd heerlijk om te kijken. Echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie voorjaarsbloemen zijn het. Weet je al hoe je ze ga gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ben je ook al verslaafd aan viooltjes haken??Ik heb het viooltje van blij met draadjes ook al gehaakt.Kijk je ook op mijn site??
  Groetjes Caren

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...