Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 5 maart 2012

Nog meer muizen...

Nee, ik heb gelukkig geen muizen in huis! Maar ik kwam wel dit leuke muizenpatroontje tegen- ditmaal gebreid! Het engelse patroontje is gratis verkrijgbaar op Ravelry (zorg dat je een account hebt op http://www.ravelry.com/ - kost niks maar levert zoveel op!)Wat een dropjes! 

De ontwerpster heeft nog veel meer leuke patroontjes op haar naam staan, waaronder dit schattige egeltje.Dit patroontje en nog veel meer leuke dingen kun je vinden in de Etsy-shop van Rachel Borello Carroll. En de wol? Die haal je natuurlijk bij mij! :-)

5 opmerkingen:

 1. Ohh, wat poepig!!! Oh sorry, maar het floept er zo maar uit :)! Dank voor dit leuke patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your page. Keep blogging my friend x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Need English please. Love this but can't understand. Thanks

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...